Tavaszi falutakarítás

Tavaszi falutakarítás

Tavaszi falutakarítás

Indul a kirándulószezon és a mi szépséges falunk környéke megint gyalázatosan néz ki. Hát úgy döntöttünk, hogy ezt nem nézzük tovább ölbe tett kézzel, és pikkpakk kitakarítjuk a Kálváriát, a patakpartot, az Öreg-hegy bejáratát és a régi kőbánya környékét. Aki ott volt a tavalyi Te Szedd!-en, tudja: vidám lesz, családias és hatékony. Gyere, segíts nekünk, nagy szeretettel várunk! Adunk zsákot és kesztyűt, és csak egy kis lelkesedést kérünk cserébe 🙂

Találkozó: március 19-én, vasárnap reggel fél tízkor a Malomhídnál!

UPDATE 2017. március 20.

Valóban az volt: vidám (a viharos szél és a nem éppen felemelő feladat ellenére 🙂 ), családias és hatékony. Kb. 20 felnőtt, kb. 22 gyerek és két kutya :), jó négy óra munka, 100 zsák szemét, plusz két tévé, egy hűtő és 15 gumiabroncs. És most végre megint tiszta a patakpart, az Öreg-hegy bejárata és a kőbányához vezető ösvény.

Kis színes: találtunk olyan dolgokat is, amelyek egyértelműen bizonyítják, hogyan, honnan, kitől került oda a szemét. A fotókat elküldtük az önkormányzatnak, kérve a testületet a hivatalos lépések megtételére.

Minden önkéntesnek szívből köszönjük a segítséget, az elszántságot, a jókedvet, főleg a gyerekeknek, akik elképesztően komolyan vették a feladatot. És nagyon köszönjük a Zöld Bicske Kft. segítségét a zsákok elszállításában! Találkozunk az őszi Te Szedd!-en!

Közzétette: Sóskút 2000 Társaság – 2017. március 21.