Három Falu Két Keréken 2017

Három Falu Két Keréken 2017

Három Falu Két Keréken 2017

Május 27-én ismét Három Falu Két Keréken!

Legyünk megint nagyon sokan, mozogjunk, szívjunk friss levegőt, tekerjünk együtt szomszédainkkal, ismerkedjünk, beszélgessünk, lazuljunk!

Program:

(Csak sóskútiaknak és azoknak az elvetemülteknek, akik direkt rámennek a plusz kilométerekre: 8 órától regisztráció Sóskúton, a Kúriában. Indulás Sóskútról 8:45-kor.)

9:15 – érkezés Pusztazámorra, rövid pihenő (+ Zámorról indulók regisztrációja)

9:30 – indulás Pusztazámorról Tárnokra

10:30 – érkezés Tárnokra, az Egészségházhoz, rövid pihenő (+ Tárnokról indulók regisztrációja)

11:00 – indulás Tárnokról Sóskútra

11:45 – érkezés Sóskútra, a Kúriához, rövid pihenő

12.00 – indulás Sóskútról Pusztazámorra

12:30 – érkezés Pusztazámorra.

Zámori barátaink házigazdaként EBÉDDEL és SZÓRAKOZTATÓ PROGRAMOKKAL várnak minden kedves résztvevőt! Triálbemutató és családi, gyereknapi programok – tartsatok velünk!

UPDATE: az idén köztes állomásként fogadtuk a Három Falu Két Keréken biciklis körtúra több mint 400 résztvevőjét. Az egészséges életmód jegyében gyümölccsel, müzliszelettel és ásványvízzel kínáltuk a kellemes melegben biciklizőket – ezt községünk önkormányzatának jóvoltából tehettük meg, amit ezúton is szívből köszönünk. Vendéglátásunk igen pozitív fogadtatásra lelt, mint ahogyan a szinte már védjegyünkké vált kerékpárszerviz szolgáltatás is, amely ezúttal végigkísérte a mezőnyt a teljes körön – és Szabolcs barátunknak bizony volt is dolga útközben. A fényképeket itt nézhetitek meg:

Sóskúti indulás és köztes pihenő

Közzétette: Sóskút 2000 Társaság – 2017. május 27.